Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

   
     
 

 

prenosni računalnik

 


prenosnik

 

računalnik prenosni

 

prenosni računalnik za domačo uporabo

 

 

 


 


 


 

 

________________________

 

 

 

 

 

 

Z rabljenimi prenosnimi računalniki oz. nakupom le teh imajo ljudje praviloma dobre izkušnje. Prenosni računalniki so praviloma zelo vzdržljivi im imajo dolgo življenjsko dobo. Morda je potrebno le posodobiti ali ponovno naložiti programsko opremo in nastaviti nastavitve tako, da deluje rabljeni prenosni računalnik optimalno oz. na najvišji hitrosti. Najpomembnejše nastavitve za hitrost rabljenega prenosnega računalnika je, da omejimo število zagonov programov že ob vklopu računalnika (ki nato ves čas tečejo v ozadju) in upočasnjujejo hitrost. To najlažje storimo tako, da si naložimo brezplačni program CC Cleaner in odkljukamo programe, pri katerih ne želimo, da se zaženejo ob zagonu in upočasnjujejo naš rabljeni računalnik. Kasneje jih lahko seveda ponovno obkljukamo, če nam kaj ne deluje, kot bi želeli. Druga pomembna nastavitev je, da v nadzorni plošči pod ikono "sistem" poiščemo nastavitev delovanja in pod vizualnimi učinki označimo - najboljša učinkovitost delovanja.

Ko kupujemo rabljeni prenosni računalnik se moramo v prvi vrsti vprašati za kaj ga potrebujemo. Za zahtevnejše uporabnike praviloma pride v poštev le rabljeni prenosni računalk v akciji ali kakšni sejemski rabljeni prenosni računalnik.


Prenosni računalniki - rabljeni

 

OSTALI PRENOSNI RAČUNALNIKI V AKCIJI IN RAČUNALNIŠKA OPREMA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAMIZNI RAČUNALNIKI: http://racunalniki.lektura.si

 

računalniki AKCIJA